Mindmap

Herunder kan du finde links til tre online steder, hvor du kan lave mindmaps. Det er en fordel at det er online, da eleverne straks kan gå i gang med at lave deres mindmap uden at installere et program på deres computer.

 

Mindmup er enkelt og let at gå til. Dine mindmaps bliver delt på sitet, men hvis man ikke har noglet problem med det, så er det det bedste sted at lave mindmaps online. Ved at trykke enter eller tabulator kan man lave flere og flere forbindelser mellem ord. Man kan også eksportere sine mindmaps, men jeg anbefaler altid, at man blot tager et screenshot, når man er færdig med sit mindmap.

Prøve Mindmup er: www.mindmup.com

__________________________________________________________________________

 

Text 2 Mindmap er lækkert sted til at lave mindmaps. Ude i venstre side af skærmen ser man en oversigt over alle de ord man benytter i sit mindmap. Hvis man skriver et ord under et andet, med et indryk (fx ved brug af tabulatorknappen), så vil det automatisk være en forbindelse mellem de to ord.

Prøv Text 2 Mindmap her: https://www.text2mindmap.com/

__________________________________________________________________________

 

Bubbl.us er et andet online sted, hvor man let kan lave mindmaps. Bubbl.us ønsker at man opretter konto og logger ind, men det er ikke nødvendigt, hvis man hurtigt skal lave et mindmap. Man kan lave 3 gratis mindmaps gratis, hvorefter man skal betale. Hos Bubbl.us udvinder man sit map ved at trykke cmd+enter eller ctrt+enter. Det fungerer rigtig godt.

Prøv Bubbl.us her: https://bubbl.us/mindmap