Microsoft Stream

Hvad er microsoft stream?
Microsoft stream er HG’s egen Youtube kanal. Her kan vi lægger video op, som der kun skal bruges internt i huset. Man kan give rettigheder til det som bliver uploadet. DVS. Hvis man har en video som kun ens kollegaer skal se, så kan man give personen rettighed til det.
Du kan komme ind på vores Microsoft Stream her https://web.microsoftstream.com/

Navigationslinjen

Navigationslinjen øverst på en Stream-side gør det nemt for dig at gennemse videoer, kanaler eller grupper, oprette nyt indhold eller nemt søge efter indhold. Du kan også bruge den til at invitere kollegaer, få adgang til hjælp eller give feedback til Microsoft ved hjælp af de små ikoner til venstre.

Upload video
Klik på Upload ikon Upload ikon. øverst på en side eller blot trække og slippe nye videoer til en af dine grupper eller kanaler. Du kan uploade flere videoer på samme tid og endda gennemse Microsoft Stream, mens dine videoer overføres i baggrunden.

Videotilladelser

Tilladelser på videoniveau giver dig mulighed for at styre, hvem der kan se din video, hvem der kan eje og redigere den, og hvilke grupper og kanaler den vises i.

Tillad, at alle på HG kan se denne video

Når dette er markeret, kan alle i organisationen se videoen og føje den til deres grupper og kanaler. Dette gør din video tilgængelig til visning i hele firmaet. Hvis du vil føje en video til en kanal for hele firmaet, skal dette afkrydsningsfelt være markeret.