Google Apps

Introduktion

Google Apps er en samarbejdsplatform, som vi har adgang til på skolen. Med Google Apps får du adgang til en række Office-lignende programmer, du får et fillager på nettet (der minder om f.eks. DropBox), du kan lave hjemmesider og blogs, og du kan lave videomøder med lyd og billede og mulighed for at se, hvad hinanden arbejder med på deres computere.

Det smarte ved Google Apps er, at de filer, du arbejder med, ikke ligger på din computer, men på nettet, så du kan tilgå dem alle steder fra, fra alle computere, fra iPad/tablets og fra mobiltelefoner. Du (eller eleverne) kan også samarbejde i dokumenter – de kan faktisk følge med i, hvad hinanden skriver i det samme dokument. Man skal ikke sende dokumenter frem og tilbage, og alle arbejder altid i den nyeste version, for der er kun én version.

Man skal være oprettet som bruger for at kunne bruge Google Apps. Hvis du vil oprettes, så skal du kontakte JSH på Lectio eller på jsh@herlev-gym.dk.

Google apps giver både interessante muligheder i forhold til undervisningen, men det er også en god platform for kollegialt samarbejde.

Mere info om Google Apps

Link til vores Google Apps-sider – kræver, at du er oprettet